top of page

ROBERT

WITTE

VAKGEBIEDEN: Psychologie – Media & Journalistiek

 

THEMA'S: Mens & Maatschappij – MVO – Verandering & Rouw - Motivatie & Inspiratie – Taboes &openheid

 

INZETBAAR: Workshop’s & Masterclasses – Panellid – Host

TALEN: Nederlands 

Om de wereld te verbeteren ben ik bij mezelf begonnen

Robert Witte, transman die alles van twee kanten bekijkt. Als psychosociaal coach, schrijver en dichter is hij gewend om

te observeren, te analyseren en dan zijn eigen verrassende invalshoek te geven.

Robert houdt ervan om mensen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Je kunt zaken vanuit je eigen standpunt bekijken maar het wordt een stuk interessanter als je eens een andere positie inneemt. Hoe ruimer je kijkt, hoe ruimer je gaat denken. Robert vertelt en luistert, kijkt en laat zien, doet en laat doen.

Robert heeft jaren in verschillende functies gewerkt bij grote verzekeringsmaatschappijen. Hij kent de werkvloer als gevierd applicatieprogrammeur, maar ook als ‘rat onderin het schip’. Als geen ander weet hij dat je altijd jezelf meeneemt naar je werk. Het is onmogelijk om alleen thuis transman, homo, zwart of moslim te zijn, je bent het altijd. Je kunt je anders voordoen,

je anders gedragen, maar nooit zul je de ‘neutrale werknemer’ zijn die bedrijven en overheden tegenwoordig zo graag zien.

Dit geldt overigens ook voor witte, heteroseksuele mensen die niet gelovig zijn en geboren zijn met het juiste lichaam. Niemand is neutraal. Dat kun je als een probleem ervaren, maar je kunt het als bedrijf ook in je voordeel keren en er de vruchten van plukken.

 

Robert verdiept zich graag in uw bedrijf om een presentatie en workshop op maat voor u te maken.

Wilt u Robert een aanvraag sturen?

Vul dit formulier in.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page